Wednesday 18 September 2013

Do what you want. Love what you do.

Ştiu că poate sună aiurea având în vedere că asta vine de la o adolescentă de 17 ani, dar din păcate viaţa nu ne dă mereu vată pe băţ şi ciocolată. Aparent ea vrea să trăim sănătos şi ne mai dă să mâncăm şi brocoli, conopidă, ceapă, usturoi, sau mai ştiu eu ce... . Lucru nu tocmai plăcut de cele mai multe ori. Dar dacă atunci când  viaţa ne pune la regim noi reuşim să scăpăm cu o bucăţică de ciocolată? Atunci nu am decât două cuvinte: Enjoy it!



Şi cum fac asta? Habar nu am. Sincer. Cred că acest lucru diferă de la o persoană la alta, de la o generaţie la alta, de la om la unicorn. Poate în primul rând ar trebui să nu gândeşti prea mult. Poate ar trebui să nu îţi faci planuri de viitor. Sau poate da... Poate ar trebui să faci ceva pentru tine, pentru binele tău. Poate ar trebui să găteşti în Dry Cooker, sau să mănânci. Sau să citeşti. Să cânţi. Să dansezi. Să joci LOL sau mai ştiu eu ce joc. Poate să mergi la mall. Poate ar trebui să fi mai înţelegător cu cei din jur. Există atâtea variante şi tu eşti cel care alege ce vrea să facă, ce îi place. Ce vrei tu să faci. Pentru că dacă ţie nu îţi place ce faci, atunci cui să îi placă?



Ieşi din tipar dacă este nevoie şi fi tu. Ce dacă unii or să te critice? Ce dacă unii nu or să fie de acord cu tine? Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la ce te face fericit, la ce îţi place. Tocmai acest lucru trebuie să te stimuleze şi să te facă să îţi doreşti mai mult să îţi atingi scopul.

Oricum, orice ai face nu uita să zâmbeşti şi să îţi placa. Da?!

P.s: Vines?
-To all the cool kids, R-

Sunday 15 September 2013

Începe şcoala/Random

De vreo doua săptămâni toate, dar absolut toate blogurile, vlogurile etc., practic tot internetul vorbeşte şi scrie pe tema Back to school. Eu nu o să fac asta. Mai ales că probabil toţi dau sfaturi de cum să te îmbraci, cum să te machiezi, cum să îţi faci prieteni, cum să nu fi timid şi chestii de genu. Sfaturi care de fiecare dată sunt cam aceleaşi (cu câteva excepţii).

Şi ca să vă distrag puţin atenţia de la acest subiect, mă gândeam că poate v-ar plăcea să vă distraţi puţin...
sau să vă relaxaţi?

Oricum, vă doresc succes mâine şi nu uitaţi că orice aţi face, oricum vă îmbrăcaţi sau orice religie aţi fi tot o să fiţi cei mai cool kids. Ideea este că voi trebuie să vă consideraţi aşa. Şi era să uit ceva... 




-To all the cool kids, R-

Thursday 12 September 2013

.


Vara 2013 tocmai a devenit istorie. Toamna ne asteapta cu începrea şcolii şi...cam atât. Atâta timp cât ignorăm faptul că afară este din ce în ce mai frig şi că zilele sunt din ce în ce mai scurte.


Şi încercând să trecem peste şocul că în cateva zile începe şcoala şi o să trebuiască să ne trezim la 6.30, 7 dimineaţa şi o să primim teme şi o groază de alte chestii or să apară, m-am gândit [în timp ce am găsit acest "tutorial" în fabuloasa lume a internetului] că poate aţi vrea să încercaţi şi voi să faceţi aceste...cum să le numesc?...aceste, chestii. Chestii care în mod normal ar trebuii să fie semne de carte. Si care sunt si foarte dragute.




Asa ca bafta la facut aceste chetiute!

-To all the cool kids. R-