Monday 30 December 2013

Un post fără titlu | [2013 istorie-2014 viitor]

A trecut mult timp de când nu am mai scris. Nu ştiu sigur dacă este normal, dar în ultima vreme nu am avut timp nici să respir. Oricum, a venit vacanţa şi într-un final am reuşit şi eu să dorm mai mult de 6, 7 ore pe noapte. 

Şti...stau şi mă întreb chiar acum de ce mi-am făcut acest blog? Habar nu am. Deja majoritatea adolescenţilor au un blog în care îşi exprimă liber gândurile şi aşa mai departe sperând să devină celebrii sau cam aşa ceva. Dar de ce? Poate e un moft? Sincer nici măcar nu voiam să scriu asta în postul ăsta. Adică este ora 13:30, eu am chef de scris (nici măcar nu ştiu de ce pentru că eu nu sunt o persoană care să le aibă cu scrisul), mă plictisesc şi am zis să intru să văd în ce stare deplorbilă se mai află "blogul" meu. Aveam de gând să scriu despre toate evenimentele care m-au marcant în anul acesta. Apoi am zis că nu am chef de asta. Şi a cam ieşit un post la fel de random ca şi gândurile mele în momentul de faţă. 

Tocmai m-am trezit de o oră şi am oscilat între calculator şi o carte. Aparent a câştigat calculatorul. E ciudat cum aştepţi să vină vacanţa atâta amar de timp şi când vine nu prea faci nimic. Dormi. Dormi. Dormi. Şi în final dormi. Şi când te trezeşti te simţi ca şi Frumoasa din pădurea adormita. Da e OK. Cel puţin redevi om, după ce câteva luni la rând ai învăţat ca unltimul om de pe pământ. Sau te-ai prefăcut că înveţi? Oricum şi faptul că te prefaci îţi consumă energie. 


Trecând peste asta, în 2 zile anul 2013 v-a deveni istorie. Aşa că sfatul meu este să găsiţi un cuvât pentru tot ce vi s-a întâmplat în acest an. Un cuvânt care să vă caracterizeze pe voi cei din acest an. Cel mai reprezentativ cuvânt al acestui an pentru voi. Cuvântul meu cred că ar fi SURPRINZĂTOR. 

La final, eu vă doresc tuturor ca în următorul an să aveţi parte de bucurii, să vi se împlinească toate dorinţele şi să fiţi fericiţi.


P.s. Dacă vă găsiţi cuvântul puteţi să îl lăsaţi într-un comentariu.

                                                                                                                     -To all the cool kids. R-